برای چیدمان آشپزخانه چه نکاتی را باید رعایت کرد
۱) آشپزخانه قلب گرم و تپنده خانه و خانواده است؛ هر چه تمیزتر، خوش رایحه تر و مرتب تر، بهتر! وسایل اضافه را جمع کنید و داخل کابینتها بگذارید. آیا هر روز به آب میوه گیری، مخلوط کن، توستر و ساندویچ ساز احتیاج دارید؟ اگر نه، جای مناسبی در کابینت برای آنها در نظر بگیرید تا چیدمان آشپزخانه مناسبی داشته باشید.
۲) یک حمله برق آسا به چیدمان آشپزخانه بکنید، دستمالهای لکه و کهنه و پاره، ظروف ارزان قیمت شکسته و روزنامه باطله را دور بریزید.
۳) در آشپزخانه هر چه قفسه بندی بیشتر باشد، کار شما آسانتر است. برای مثال، زیر میز غذاخوری سبد سیب زمینی و پیاز را با سیم محکم کنید و ببندید؛ یا اگر فاصله طبقات قفسههای شما زیاد است، قفسهای از چوب ببرید و روکش رنگی یا پارچهای برای آن انتخاب کنید و داخل قفسه قرار دهید.
۴) اگر برای مهرههای کمر و مفصل زانو احترام قایل هستید، اشیای سنگینی را که دایم استفاده میشود، بالاترین و پایینترین جا نگذارید. برای بلند کردن ظروف سنگین خم نشوید؛ روی دو پا بنشینید سپس ظرف را بلند کنید.
۵) اطراف ظرفشویی را خلوت کنید. دو جای مایع شوینده به دیوار کنار شیر آب وصل کنید؛ که اولی حاوی ماده ظرفشویی و دومی صابون مایع باشد.
۶) در ایران چندان رایج نیست که آشپزخانه چیزی جز آشپزخانه باشد؛ ولی این محل را میتوانید به فضایی مطبوع و آرام تبدیل کنید. هماهنگ با رنگ کاشیها و در قابهای چوبی عکسهای خانوادگی و نقاشیهای مناظر را انتخاب کنید و به دیوار بزنید.
۷) شمع و شمعدان و عود سوز را به میز آشپزخانه منتقل کنید و رومیزی شاد روی میز بیندازید. اگر نگران لک شدن آن هستید، سفره پلاستیکی را هنگام غذا روی آن بکشید؛ سپس جمع کنید. گل و گیاه، جدول و مجله به راحتی آشپزخانه شما کمک میکند.
۸) میز، یخچال و دیگر لوازم را طوری بچینید که مزاحم رفت و آمد افراد خانواده نشود و دایم با آن برخورد نکنند.
منبع: مرجع معماری و دکوراسیون داخلی
دانستنیها